Norvegji - Shqiperi (Ndeshje LIVE)

Shikoni ndeshjen midis per kualifikimet e kupes boterore midis Norvegjis dhe Shqiperise.
Shikoni ndeshjen midis per kualifikimet e kupes boterore midis Norvegjis dhe Shqiperise. ndiqni ne vijim ndeshjen e shumepritur midis skuadrave te Norvegjise dhe Shqiperise qe do japin avantazh te madh skuadres qe do fitoj ndeshjen dhe do na sjelli nje hape para kualifikimit ne kupen boterore 2014. Shikim te kendshem. NDIQNI NDESHJEN KETU!!! 

Visitors